Lund City

Minù

Välkommen till Minù, en oas belägen väster om centralstationen i Lund. Här kan du fly bullret och njuta av en avkopplande stund i harmoniska och ljusa lokaler. Minù är beläget mitt emot en vacker park med stora gröna träd som sträcker sig mot himlen. Det är en populär plats för många som vill promenera, motionera på utegymmet eller bara vill hänga på lekplatsen med sina barn. Du kan ta med dig lunch och godsaker från vårt café och njuta av en picknick i parken eller sitta på vår uteservering under sommaren och titta på folklivet.

Tisdag

Thailändsk gul curry med kokosmjölk, kikärtor, rotfrukter, zucchini, blomkål och gröna ärtor. Toppad med sallad, koriander och rostade jordnötter.

Serveras med ris.

Onsdag

ONSDAG
Daal med blandade linser, kokosmjölk, tomat och morot. Toppad med sallad, havrefraiche, salladslök, koriander och rostade mandlar.

Serveras med ris.

Torsdag

Paneang curry med kokosmjölk, kaffir limeblad, tofu, aubergine, haricots verts, blomkål och morot. Toppad med sallad, koriander, picklade grönsaker och rostade cashewnötter.

Serveras med ris.

Fredag

Mustig gryta med curry madras, kokosmjölk, tomat, sötpotatis, zucchini, morot, kål , gröna linser och kidneybönor. Toppad med sallad, koriander och rostade cashewnötter.

Serveras med ris.

Lördag

Helgens överraskning varierar

Minù

Vävaregatan 17
222 36
Lund

Öppettider

Må-Fr kl 11.30 - 14.00
Lör kl 12 -15
Handelsföreningen Lund

Ännu fler dagens luncher i Lund City

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.