Lund City

Cityutvecklare

Gunilla Kronvall
gunilla@lundcity.se

Citysamordnare

Caroline Lundgren Ekholm
caroline@lundcity.se

Kontakta oss

Dubbelt nyförvärv för att förstärka Lunds stadskärna!

230919  Lund Citysamverkan har gjort två betydande nyrekryteringar som kommer att spela nyckelroller i stadskärnans utveckling. Gunilla Kronvall och Caroline Lundgren Ekholm har tagits ombord i rollerna som Cityutvecklare och Citysamordnare.

Gunilla med härkomst från Lund har en bred och gedigen bakgrund som verksamhetsledare inom arkitektur och fastighetsutveckling och driver för närvarande även arkitektbyrån Atelier 01 arkitektur. Hon är en erfaren strateg inom innovativa stadsbyggnadsprocesser, både i Malmö/Lund, i regionen och internationellt. Som Cityutvecklare kommer Gunilla att guida föreningens strategiska framsteg och leda insatserna tillsammans med Citysamordnaren Caroline.

"Lund är fantastiskt! Jag ser fram mot att med strategier, samarbeten och kreativitet göra verklighet av Lund Citysamverkans vision. Jag ser verkligen fram mot att bidra till att forma och fortsätta utveckla vår stad", säger Gunilla Kronvall.

Caroline är bekant för många i Lunds handelskretsar. Med erfarenhet som butikschef på Newhouse Design på Lilla Fiskaregatan och med sitt engagemang i Handelsföreningen har Caroline en unik förståelse för stadskärnans handelsliv. Som Citysamordnare blir Caroline ett ansikte utåt, samt en operativ kärna. Hon kommer vistas ute på gator och torg, hantera presentkort, kommunikationer kring aktuella händelser och samordning av evenemang.

Håkan K Pålsson, ordförande för Lund Citysamverkan, är glad över att välkomna Gunilla och Caroline till teamet. "Deras expertis kommer att vara en värdefull tillgång för Lund Citysamverkan när vi tillsammans strävar efter att göra Lund till en destination i världsklass".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.