Lund City

Köpvillkor

Beställning

I webshopen på lundcity.se kan du beställa presentkort som privatperson eller som företag. Välj enkelt vilket alternativ som passar dig genom knapparna överst på sidan. Välj antal kort du vill beställa samt vilken summa du vill ladda dem med (från 100-5000 kr). När du anger dina personuppgifter är det viktigt att du kontrollerar att din mailadress är rättstavad då din orderbekräftelse kommer att skickas dit. Presentkorten skickas till den adress du angivit tillsammans med en faktura.

OBS! Som en säkerhetsåtgärd skickas alla presentkort oladdade. När du betalar fakturan bekräftar du att du tagit emot korten i posten. Korten laddas först när vi registrerat din betalning.

Företagsbeställning

Om ni beställer som företag kan ni även ange fakturareferens. Fakturan skickas tillsammans med presentkorten till den adress ni anger i formuläret. Vill ni ange en separat leveransadress går det att lägga till, då kommer produkterna att skickas dit men fakturan skickas med post till den första adressen. Anger man e-faktura skickas fakturan till det uppgivna adressen med angiven referens.

OBS! Om ni väljer separat faktura/leveransadress är det viktigt att ni noterar följande:
Som en säkerhetsåtgärd skickas alla presentkort oladdade. När ni betalar fakturan bekräftar ni att ni tagit emot korten i posten. Korten laddas först när vi registrerat er betalning. Det är därför viktigt att den som betalar fakturan kontrollerar att ni tagit emot presentkorten innan ni betalar fakturan. Momsen specificeras på fakturan.

Företagsgåvor

Julklappar till anställda är skattefria om värdet ej överstiger 500 kr inkl. moms. Länk till Skatteverkets regler för företagsgåvor.

Leverans

Beställningar på upp till 50 presentkort skickas inom 2 vardagar. Beställer ni fler kan det ta någon extra dag beroende på vår arbetsbelastning. Som en säkerhetsåtgärd skickas alla presentkort oladdade. När du betalar fakturan bekräftar du att du tagit emot korten.

Korten laddas i regel vardagen efter att vi tagit emot din betalning. OBS! Vi har ingen verksamhet under helgerna.
Julklapp? För att vara säker på att hinna få presentkortet innan julafton måste du lägga din beställning senast den 19 december.

Var noggrann med att ange rätt adress till mottagaren. Kontrollera att namnet du uppgett även står på mottagarens dörr/brevlåda. Om uppgifterna ej är korrekta bär Lund Citysamverkan inget ansvar för leveransen.

Betalning

Alla priser i webshopen anges i SEK inkl. moms om inte annat anges. Betalning sker genom faktura med Fortnox. 
Fakturaavgiften är 0 kr. När du betalar fakturan bekräftar du att du tagit emot korten i posten. Korten laddas först när vi registrerat din betalning. Utöver presentkortets värde betalar kunden endast porto samt en avgift för kortets omslag (20 kr per kort) Detta är en administrativ kostnad som möjliggör tillverkningen av Lund City Presentkort.

Lund Citysamverkan

Handelsföreningen, Fastighetsägarföreningen Lund City och Lunds kommun möts i Lund Citysamverkan för att utveckla och förbättra Lund City. Målsättningen är att Lund City ska vara en av Öresundsregionens mest attraktiva platser att uppleva, verka, handla och bo på.

Lund City Presentkort produceras av Lund Citysamverkan som inte är ett vinstdrivande företag och inte heller tjänar pengar på presentkortet. När du beställer presentkort från oss bidrar du till att fler människor handlar i stadskärnan samtidigt som du ger mottagaren möjlighet att välja sin gåva från såväl butiker, kaféer, restauranger, hotell och frisörer som evenemang och upplevelser.

Returer

Korten kan returneras till Lund Citysamverkan innan dess att fakturan är betald och korten laddats. Efter detta kan vi ej göra en retur. Vid eventuell retur kontakta oss på citykortet@lundcity.se inom två veckor efter din beställning.
Kortet kan ej lösas in mot kontanter. Vid återköp av produkter inhandlade med presentkortet gäller tillgodokvitto från butiken. 

Allmän information om Presentkortet Lund City

Presentkortet är ett vanligt VISA-betalkort som mottagaren kan använda hos alla anslutna verksamheter i Lund City. Länk till ”Här gäller presentkortet”.  
Kortet gäller i 12 månader från inköpsdagen.
Presentkortet är inte personligt.
Förlorat kort ersätts ej.

Säkerhet

Alla varor förblir Lund Citysamverkans egendom tills dess att betalningen kommit bolaget tillhanda. Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Lund Citysamverkan förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Förlorade kort ersätts ej. Behandla kortet som en värdehandling.

Hantering av personuppgifter

Personuppgifter som registreras i vår webshop registreras endast för att kunna leverera den beställda varan. När vi ber dig om uppgifter, uppges klart och tydligt varför vi behöver just dessa uppgifter. Det är bara lundcity.se och dennas administration som har tillgång till dessa uppgifter. Vi följer personuppgiftslagen (PUL) och Lund Citysamverkan lämnar aldrig ut eller säljer adressuppgifter eller e-mail adresser vidare till tredje part.

Ansvar

Lund Citysamverkan reserverar sig för eventuella skrivfel på denna webbplats.

Support

Kontakta oss gärna med frågor. Vi hjälper dig gärna med din beställning. Du når oss via mail på citykortet@lundcity.se.

Tvister

Eventuella tvister avgörs i svensk domstol i enlighet med svensk rätt. 

Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp kan du returnera produkterna till oss inom 14 dagar från datumet då köpet gjordes. OBS! Detta gäller endast outnyttjade presentkort. Vid retur måste presentkort, omslag och kuvert returneras till Lund Citysamverkan i oförändrat skick.

Kontakta alltid Lund Citysamverkan innan du gör en retur, anmälan måste göras skriftligen. Maila oss på citykortet@lundcity.se och skriv “retur” i ämnesraden.

Ange eventuellt företagsnamn, namn, adress, kontaktuppgifter, fakturanummer samt det konto ni vill att vi sätter in pengarna på i mailet. Vi kontaktar dig med information om hur du skickar tillbaks produkterna till oss. Kunden står för alla eventuella omkostnader som tillkommer i samband med returen, kunden är ansvarig för produkterna fram till dess att den når säljaren.

När vi mottagit produkterna återbetalar vi köpesumman till det konto ni angett inom 14 dagar.

Reklamation

Vi ger i enlighet med konsumentköplagen 36 månaders reklamationsrätt på alla varor. Reklamationsrätten betyder att du som kund kan klaga över fel på varan som har uppstått upp till 36 månader efter köpet. Reklamationsrätten gäller oavsett om felet är synligt eller dolt.

En förutsättning är att felet inte har uppstått som följd av felaktig användning av varan. Är det fel på varan har kunden rätt till omleverans. En reklamation skall vara oss tillhanda inom skälig tid. Reklamation som sker inom 2 månader från köptillfället anses alltid som inom skälig tid.

Observera att vi enbart ansvarar för presentkortet och dennas funktionalitet. Vill du häva eller reklamera ett köp hos någon av våra leverantörer som du har betalat med ett presentkort från oss, är det till leverantören du i första hand ska vända dig. När presentkortet har utnyttjats i butik bär vi inte längre något ansvar för det. Skulle det mot förmodan uppstå oöverensstämmelser mellan kund och leverantör vill vi naturligtvis försöka att hjälpa. I en eventuell tvist kommer vi att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.