Klostergatans Vin & Delikatess
Vecka 43
Vi har alltid ett par alternativ förutom det som syns nedan, men de är i små mängder och ändras hela tiden. Bröd & smör ingår till lunchen.
Veckans alternativ:
Vegetarisk - MÅNDAG Arancini fylld med soltorkade tomater och parmesan serveras med romescosås, tomater, flagad mandel och ruccola TISDAG - FREDAG Chevre chaud på brioche, rödbetscarpaccio, dijonvinegrett, saltrostade pumpafrö och gröna blad
Måndag
Klostergatans Pytt i panna på kalv, pluma och chorizo, inlagda betor, stekt ägg och persilja
Toast Skagen - smörstekt surdegsbröd, sallad, räkor, majonnäs, rödlök
Tisdag
Fisk- & skaldjursgratäng, duchessepotatis, hummersås, fänkålscrudite och sockerärtor
Toast Skagen - smörstekt surdegsbröd, sallad, räkor, majonnäs, rödlök
Onsdag
Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon , pressgurka och gräddsås
Toast Skagen - smörstekt surdegsbröd, sallad, räkor, majonnäs, rödlök
Torsdag
Majskycklingfile, krämig citronsås, rostad blomkål, spenat samt potatis- & purjolöksgratäng
Toast Skagen - smörstekt surdegsbröd, sallad, räkor, majonnäs, rödlök
Fredag
Viltwallenbergare, potatispuré, rödvinssky smaksatt med enbär, svarta vinbär, haricot verts och svamp
Fredagsråbiffen
Toast Skagen - smörstekt surdegsbröd, sallad, räkor, majonnäs, rödlök
Lördag
Lördagslunch med klassiska rätter.
Toast Skagen - smörstekt surdegsbröd, sallad, räkor, majonnäs, rödlök