Lund City

Minù Vegan Goodies

Vi specialiserar oss på att skapa högkvalitativa växtbaserade desserter. Vår resa startade 2014 när vi började experimentera med obakade desserter. Vårt mål var att skapa ett mer näringsrikt alternativ till sötsaker genom att använda naturliga råvaror såsom frukt och nötter. Vi är stolta över att använda de bästa råvarorna och vår förmåga att skapa produkter som är både läckra och vackra. Varje produkt är handgjord med omsorg och kärlek för att skapa en unik smakupplevelse. Genom åren har vårt hantverk utvecklats och resulterat i två kokböcker. Vi har fortsatt att finslipa våra recept och nu ligger vår fokus på både desserter och glass.

Vår produktion finns i centrala Lund med en cafédel där man kan avnjuta god lunch, dryck, lyxiga desserter och glass. Vi strävar efter att sprida och utveckla kvalitativa växtbaserade godsaker så att fler kan njuta av dem. Vår resa fortsätter nu i en kreativ miljö, där vi utforskar, utvecklar och skapar nya produkter ett steg i taget.

Vävaregatan 17
222 36
Lund

Öppettider

Tisdag 11:30
- 17:00
Onsdag 11:30
-
Torsdag 11:30
- 17:00
Fredag 11:30
- 17:30
Lördag 12:00
- 16:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.