kyrkogatan|fem
Vecka 18
Onsdag
Första majlunch med smörrebröd 12:00-15:00
Rökt makrillcréme med skivad nypotatis, gremolata & citron på danskt rågbröd 155kr
Vit sparris med hollandaise, harrisa, gräslök & körvel på danskt rågbröd 155kr
Råbiff med friterad kapris, pepparrot, brynt lök- & ansjovis majo & syltad lök på danskt rågbröd 155kr
Torsdag
Rigatonipasta med vit sparris, tryffel, citron, parmesan & gräslök 155
Macka på stekt levain med nattbakad fläsksida, gremolata, syltad grön paprika & coeur basque 155
Råbiff med friterad kapris, pepparrot, syltad lök, majonnäs & gräslök 185
Fredag
Rigatonipasta med vit sparris, tryffel, citron, parmesan & gräslök 155
Macka på stekt levain med nattbakad fläsksida, gremolata, syltad grön paprika & coeur basque 155
Råbiff med friterad kapris, pepparrot, syltad lök, majonnäs & gräslök 185
Lördag
På lördagar kör vi alltid paketpris med förrätt + huvudrätt för 250-295 kr. Det finns alltid småplock på menyn, en dessert, kaffe, te och såklart ett urval av viner för den som önskar ett gott glas till maten.