Mat & Destillat lunchmeny
Vecka 49
Sallad, bröd & smör på liten buffé på vardagar
Veckans alternativ:
Vegetariskt - Jordärtskockssoppa med äpple & krasse, serveras med en getosttoast
Måndag
Kycklinglår med potatispuré, kaprissmör, rödbeta, salvia
159
Tisdag
Lubb med blomkål, Marconamandlar, kryddkrasse, mandelsås,
159
Onsdag
Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, inlagd gurka, gräddsås, persilja
159
Torsdag
Högrev med gulbeta, syrad lök, svartkålshollandaisesås, libbsticka
159
Fredag
Revben med ingefärsglaze, kålsallad, rostade pumpafrön, tranbär, persilja
159
Lördag
Julmeny
Sill
med rödbeta, gräddfil, potatis, lingon,
kavring & brynt smör
***
Ankbröst
med pumpakräm, picklad pumpa,
rostade pumpafrön & kryddig apelsinsky
***
Änglamat
med hjortron & punsch
Går även att beställa från lördagens a la carte meny
495kr