Mat & Destillat lunchmeny
Vecka 18
Sallad, bröd & smör på liten buffé på vardagar
Måndag
Tupplår med gemsallad, parmesan, caesardressing & solrosfrön
Vegetariskt; Portabello med gemsallad, parmesan, caesardressing & solrosfrön
155
Tisdag
Kolja med färskostkräm, rapsskott, mandel, rädisa & dill
Vegetariskt; Pistagekrokett med färskostkräm, rapsskott, mandel, rädisa & dill
155
Onsdag
Första Maj - Lunchstängt
Öppnar 16.00
155
Torsdag
Pluma med picklad rättika, ostsås, ruccola & cashewnötter
Vegetariskt; Knaperstekt tofu med picklad rättika, ostsås, ruccola & cashewnötter
155
Fredag
Kalv tri-tip med grön sparris, dragon, mizuna & pumpakärnor
Vegetariskt; Glaserad rödbeta med grön sparris, dragon, mizuna & pumpakärnor
155