Lund City

Klostergatans Vin & Delikatess

Klostergatans Vin & Delikatess är en instution i Lund inspirerad av de klassiska franska brasserierna. Våra duktiga kypare och sommelierer tar hand om er i matsalen och ger sitt yttersta för att ni ska trivas både lunch och kväll! Vi serverar såväl franska klassiker som svenska smaker efter säsong, allt tillagat med stor kärlek till råvaran.

Med schackrutigt golv, stora välvda fönster, en hel drös av sommelierer och mat lagad med ren kärlek till en i grunden fantastisk råvara så är Klostergatan en krog byggd på hantverk och personligt bemötande, en restaurang som passar för alla typer av möten och firanden, såväl familjemiddagar som representation.

Vår vinlista är omfattande med fokus på gamla världen men med roliga gästspel från andra delar också. Vill du hellre ha en bra pilsner eller kaffe från bästa Love Coffee så löser vi det!

Klostergatan är en krog där du träffar nya ansikten eller hänger med dina gamla vänner, kort sagt en plats för alla sinnen, spontant som planerat.

Vi har erfarenheten som krävs för att ordna företagsevent, mingelparty, fester och privata middagar, såväl den lilla intima bjudningen som den stora festen. Vi skräddarsyr efter era behov. Kontakta oss för mer information så skall vi hjälpa er att göra festen minnesvärd!

Klostergatan 3
222 22
Lund
Tel: 046-141483

Öppettider

Måndag 11:00 -
23:00
Tisdag 11:00
- 23:00
Onsdag 11:00
- 23:00
Torsdag 11:00
- 23:00
Fredag 11:00
- 00:00
Lördag 12:00
- 00:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.