Lund City

Cityutvecklare & Citysamordnare

Lund Citysamverkan: Dubbelt nyförvärv för att förstärka Lunds stadskärna!

Lund Citysamverkan har gjort två betydande nyrekryteringar som kommer att spela nyckelroller i stadskärnans utveckling. Gunilla Kronvall och Caroline Lundgren Ekholm har tagits ombord i rollerna som Cityutvecklare respektive Citysamordnare.

Gunilla med härkomst från Lund har en bred och gedigen bakgrund som verksamhetsledare inom arkitektur och fastighetsutveckling och driver för närvarande även arkitektbyrån Atelier 01 arkitektur. Hon är en erfaren strateg inom innovativa stadsbyggnadsprocesser, både i Malmö/Lund, i regionen och internationellt. Som Cityutvecklare kommer Gunilla att guida föreningens strategiska framsteg och leda insatserna tillsammans med Citysamordnaren Caroline.

“Lund är fantastiskt! Jag ser fram mot att med strategier, samarbeten och kreativitet göra verklighet av Lund Citysamverkans vision. Jag ser verkligen fram mot att bidra till att forma och fortsätta utveckla vår stad“, säger Gunilla Kronvall.

Caroline är bekant för många i Lunds handelskretsar. Med erfarenhet som butikschef på Newhouse Design på Lilla Fiskaregatan och med sitt engagemang i Handelsföreningen har Caroline en unik förståelse för stadskärnans handelsliv. Som Citysamordnare blir Caroline ett ansikte utåt, samt en operativ kärna. Hon kommer vistas ute på gator och torg, hantera presentkort, kommunikationer kring aktuella händelser och samordning av evenemang.

Håkan K Pålsson, ordförande för Lund Citysamverkan, är glad över att välkomna Gunilla och Caroline till teamet. “Deras expertis kommer att vara en värdefull tillgång för Lund Citysamverkan när vi tillsammans strävar efter att göra Lund till en destination i världsklass”.

Gunilla tillträder sin tjänst från och med dags datum och Caroline tillträder 1 november.

 

Om Lund Citysamverkan

Föreningen Lund Citysamverkan har sedan 2003 verkat för att Lund city med 500 butiker, caféer och restauranger ska vara en av Öresundsregionens mest attraktiva mötesplatser att uppleva, verka, bo och handla i. Genom samverkan mellan handel, fastighetsägare och Lunds kommun och andra aktörer ser vi till att Lund City är en öppen, hjärtlig och innovativ plats där hela världen tycker om att mötas.

 

Kontaktuppgifter

För frågor kring rekryteringsprocessen, kandidaterna eller presskontakt, kontakta:

Håkan K. Pålsson, ordförande i Lund Citysamverkan
hp@innerfuture.com

För övriga frågor eller kontakt med Cityutvecklare Gunilla Kronvall
info@lundcity.se

    Lämna ett svar

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

    Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
    © 2024
    Lund City. Alla rättigheter förbehållna.