Lund City

Torgets Taperia / Bakficka / Bryggeri

Torgets är en levande mötesplats mitt i centrala Lund. En mat- och dryckesupplevelse i sydeuropeisk tappning, uppdelad på tre koncept där det genomgående temat är att vi tar mat och dryck på största allvar. Allt på ett avskalat sätt utan krusiduller. Vi serverar egenbryggd fatöl och cider, importerar viner, tillagar allt från grunden, pressar våra egna juicer till drinkarna – lägger ner hjärta och själ i det vi gör helt enkelt. Boka bord idag. Vi garanterar skön stämning!

Torgets Taperia - En välkomnande mötesplats för sällskap av alla slag. Det inbjudande öppna köket fokuserar på det bästa som Spanien har att erbjuda i matväg men skäms inte för att oblygt snegla åt Italien och Frankrike. Allt paketerat i mellanrätter och tapas. Vi serverar både lunch och à la carte i Taperian. På lördagslunchen går det även bra att beställa från vår fulla à la carte.

Torgets Bakficka – Lite mindre, lite enklare men minst lika spännande som Taperian. Här serverar vi fondue på kvällarna. Fonduen består av svensk rostas, rödvinsfond, mixad sallad, pommes frites och vårt hembakade vitlöksbröd. För att göra fonduen fullständig serveras det flera olika såser som vi gjort själva från grunden.

Torgets Bryggeri – Välkomna på en riktigt törstsläckande öl! Vi brygger all vår öl själva nedanför Taperian i källaren. Japp ni hörde rätt, rakt nedanför, mitt i Lunds stadskärna. Det blir inte mer lokalt och närproducerat än så. Så letar du efter något från Spendrups, Carlsberg, Åbro osv får du tyvärr gå någonstans 😉 Vi har alltid trogna klassiker i sortimentet och varierar några sorter efter säsong. Därtill har vi både vår alkoholfria Trappaner och vår glutenfria Sin i sortimentet. Det tar inte slut här! Vi brygger även cider – Pera päroncider. Ja ni hör ju, detta måste upplevas! Salud!

Stortorget 9
222 23
Lund
Tel: 046-122200

Öppettider

Måndag till Fredag 11:30
- 23:00
Lördag 12:00
- 23:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.