Lund City

Syster Jakobs Glassbar

Vi är ett familjeägt företag som tror på att bra glass kan ätas i stora lass och av vem som helst. Oavsett ålder så vet vi hur viktigt det är att få smaka alla smaker som man är nyfiken på och sen blanda de hur man vill, kreativt eller konservativt. Om glass ändå inte lockar så har vi även frasiga våfflor, bullar från Broder Jakobs, matiga lunchmackor och stärkande kaffe. Här finns alltså något för alla! Barndomens glädjerus av att befinna sig i en glassfabrik bör inte stanna bara hos barnen utan vi tror att den kan gälla folk i alla åldrar, så varmt välkomna in för nya smakupplevelser, för att köpa med glass hem eller sitta hos oss och ta en fika. Oavsett finns vi här för att sprida glädje!

Vi tillverkar gelato och sorbet varje dag och gillar att experimentera med smaker efter säsong och efterfrågan. Utbudet kan därför variera från dag till dag, med allt från säsongens favorit, saffransgelato, till vegansk mango passion- eller hallonsorbet. För att veta mer så rekommenderar vi er att komma in i butiken, för köp och för smakprover. Kolla även in vår instagram för uppdateringar!

Klostergatan 11
222 21
Lund
Tel: 046-133633

Öppettider

Måndag till Fredag 12:00
- 18:00
Lördag 11:00
- 17:00
Söndag 12:00
- 17:00
studentrabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.