Lund City

Svalornas second hand-butik

Fynda kläder, möbler och prylar till bra priser i vår second hand-butik! Allt överskott går till Svalornas verksamhet i Indien och Bangladesh. Vi ses på Spolegatan 5 i Lund på torsdagar 15-18 och lördagar 11-15.

Välkommen till vår fina butik på Spolegatan 5 i Lund!

På entréplan hittar du kläder, ytterkläder och skor till herr, dam och barn. På detta plan finns även möbler och en del böcker. I vår källarvåning finns böcker, skivor, husgeråd, möbler, textilier, krukor, porslin och köksutrustning. Allt överskott går till vårt utvecklingssamarbete i Indien och Bangladesh. Svalorna har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Vill du skänka något?
Vi tar tacksamt emot dina hela och rena gåvor. Lämna in i vår container utanför butiken eller under butikens öppettider.

Vill du bli volontär?
Svalornas verksamhet drivs i grunden av engagerade medlemmar, volontärer och gåvogivare. Om du är intresserad av att bli volontär kan du kontakta oss på secondhand@svalorna.org.

Spolegatan 5
222 20
Lund
Tel: 046-12 10 05

Öppettider

Torsdag 15:00
- 18:00
Lördag 11:00
- 15:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.