Lund City

Stadshallen

Stadshallen är Lundabornas vardagsrum. Här möts kultur och demokrati på ett unikt sätt – och här är alla välkomna! Stadshallens lokaler är fantastiska för musik, humor, dans, möten och föreställningar – samtidigt som det är härifrån som Lund styrs politiskt. Med den ombyggda Stadshallen kan vi öppna dörrarna för så många fler. Vi invigde den nyrenoverade Stadshallen december 2022. Med restaurang och öppna ytor på bottenvåningen, nya fantastiska mötes- och konferensrum som alla kan boka, samt mängder med öppna kulturevenemang. Vi har ett nära samarbete med stadens kulturaktörer. Tillsammans skapar vi ett levande Lund! Vardagsrummet, på bottenplan, är öppet och tillgängligt för alla. Här erbjuds musik, författarsamtal, debatter och sagostunder.

Stadshallen erbjuder nio unika rum, från poddstudio till konsertsal. Utanför och mellan alla rum finns dessutom hörn och vrår som går att använda på flexibla och kreativa sätt!
Här känner du dig hemma och välkommen – och Altitude Meetings hjälper dig gärna att fixa det där lilla extra som verkligen lyfter ditt möte till nya möteshöjder!
Har du idéer för verksamhet eller arrangemang i Stadshallen? Kontakta Altitude Meetings så pratar vi mer!
www.stadshallen.se/evenemang/

stadshallen@altitudemeetings.se
010-202 20 32

Altitude Meetings driver Stadshallen i samarbete med Lunds kommun

Stadshallen

Stortorget 9
22223
Lund
Tel: 010-202 20 32

Öppettider

Måndag till Fredag 09:00
- 17:00
Lördag 10:00
- 16:00
Handelsföreningen Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.