Lund City

Skomakaren Henry

Välkommen till Skomakaren Henry – ditt skomakeri i Lund! Vi är två erfarna skomakare med 25 år i yrket som utför alla slags skoreparationer till Lunds bästa priser - snabba leveranser med full garanti. Vi är specialister på randsydda skor, klackning och sulning, hälfoder och utlästningar. Vi byter även blixtlås och reparerar väskor och skinnjackor.

I vår butik hittar du även ett stort utbud av randsydda skor från Crockett & Jones och Loake Shoemakers samt skovårdsprodukter och skotillbehör. Gediget hantverk, material av hög kvalitet och många års utbildning och erfarenhet har gett oss många nöjda och återkommande kunder och naturligtvis lämnar vi garanti på alla utförda jobb! Vi finns för dig som vill ha mycket av det lilla extra!

Vi är auktoriserade skoreparatörer för Redwing shoes i södra Sverige. Vi har tillgång till alla originalmaterial! Henry är utbildad ortopedskotekniker och gör avlastande inlägg som passar i alla dina skor. Som en extra service till våra kunder kopierar vi även de vanligaste nyckeltyperna.

Vi har lunchstängt vardagar 13:00-14:00.

Skomakaren Henry

Skolgatan 1
223 61
Lund
Tel: 046-148114

Öppettider

Måndag till Fredag 10:00
- 18:00
Lördag 11:00
- 14:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.