Lund City

Ryggcentrum Lund

Vi behandlar ryggvärk, ischias, nackspärr, ryggskott, nack- och huvudvärk, migrän och axelvärk. Vanliga orsaker till ont i ryggen samt nackbesvär kan vara långvarig felbelastning, dåliga lyft, idrottsskador, våld och trauman mot rygg och leder, stress och en kombination av livsstils problem som t e x för lite regelbunden motion. Vid sömnproblematik, depression, ångesttillstånd, fobier eller långvarig smärtproblematik erbjuder vi kognitiv beteendeterapi (KBT) samt Accetance and Commitment Therapy (ACT).

Mindfulness och MediYoga är två olika metoder som kan hjälpa mot stress och skapa bättre förutsättningar för att förbättra och bibehålla god hälsa. Båda metoderna kan göras antingen i enskild session med terapeut eller i grupp.
Stötvågsbehandling används mot besvär från senfästen, t e x ont i axel av senförändringar eller kalkaxel, hälsporre, tennis- och golfarmbåge, hälseneproblem, behinneinflammation, hoppar- och löparknän. Ibland föreligger flera diagnoser och flera områden måste behandlas för att få bästa resultat.

Andra metoder vi använder inom kliniken är medicinsk laserbehandling, akupunktur och olika former av träning i rehabiliterande och förebyggande syfte. Vårt team arbetar även för att förbättra och optimera prestationer, både för amatör- och elitidrottare.

Ryggcentrum Lund

Vävaregatan 19
222 36
Lund
Tel: 046-4601266

Öppettider

Måndag till Fredag
-
Handelsföreningen Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.