Lund City

Reko Deli

- är ekologisk hållbar njutning. Vi erbjuder höga smakupplevelser i vår delikatessbutik med omsorgsfullt valda produkter från såväl Lund med omnejd som småskaliga gårdar runt om i Europa – alla med hantverksmässig ekologisk produktion. Vi skräddarsyr catering till ert event med hållbar njutning i fokus. Välkommen!

HEJ ALLA MEDVETNA LIVSNJUTARE!
Vi på Reko Deli vill önska er en säsong full av de njutningar som den har med sig och som vi så länge har längtat efter, i alla fall vi i köket!

Vi vill gärna stå till tjänst med det vi kan bäst; att skapa njutningsfulla upplevelser av mat, på ett medvetet sätt.

Varje gång vi går in i vårt kök ställer vi oss i första frågan; “Hur kan vi skapa en gynnsam framtid för våra gästers barnbarn?” och den andra frågan blir därefter; “hur kan vi göra detta till en njutningsfull upplevelse för dem idag?”.

Detta är fantastiskt roligt att genomföra, då vi har lärt oss att det ena leder direkt till den andra. Vi har byggt upp kunskaper kring ekologisk gastronomi och alla våra leverantörer vet vad vi står för och infriar våra riktlinjer kring höga smakupplevelser och hållbarhet. Vi har tagit beslut om att alltid använda oss av ekologiska råvaror. Men inte bara det. Hållbar njutning inkorporeras i alla detaljer i vårt arbete, inklusive hur vi levererar (på cykel) och paketerar (komposterbart) och minimerar spill. Vi förlitar oss också på att säsongens råvaror ger de bästa möjliga förutsättningarna för hållbarhet och gastronomiska upplevelser.

Vi kan stå för all den produktion som kommer till Reko Deli och vidare till er. Vi forskar på djupet i våra produkter för att inte handla med varor som har orsakat en omöjlig levnad för andra, varken djur eller utsatta människor, som inte bidrar till ojämlikhet och orättvisor och att det som produceras för och på Reko Deli görs på ett hållbart sätt. Vi ser även till att det konsumeras på ett hållbart sätt. Vi är noga med att medla vidare för vikten av att jobba tillsammans för att uppnå de globala målen för hållbar utveckling. Vi kan inte och vill inte göra det själva.

Vill ni bli vår partner i detta? När ni planera er företagsevent, kontakta oss för era mötensfrukostar, -luncher eller -middagar, teambuilding, kick-off, konferens, eller 50 årsfest, examensfest, så får ni en specialanpassad meny utefter era behov!

Vi är även sugna på att hålla våra ostprovningar för er eller varför inte en matlagningskurs i klimatsmart mat tillsammans med vår specialister i hållbar mat.

Vi ser fram emot att ses!

Bredgatan 4a
222 21 Lund
Lund
Tel: 0706-316432

Öppettider

Onsdag 11:00
- 18:00
Torsdag 11:00
- 18:00
Fredag 11:00
- 18:00
Lördag 11:00
- 18:00
studentrabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.