Lund City

Place Lund

Hotellet:
Place Lund ligger i Lund, 2km från centralstationen och 1,4 km från Lunds universitet. Vi erbjuder boende med halvpension (både frukost och kvällsmat ingår i priset för ett hotellrum), gratis cyklar, privat parkering - både utomhus och i låst garage, ett fitnesscenter och en gemensam lounge. Bland faciliteterna på detta boende finns en restaurang, rumsservice och bagageförvaring samt gratis WiFi i alla utrymmen. Du kan ta en drink i baren och njuta av lugnet i vår lummiga trädgård. Bar och restaurang är öppen för allmänheten.

Köpcentret Triangeln ligger 23 km från Place Lund, och till Malmö Arena är det 30 km. Närmaste flygplats är Malmös flygplats, som ligger 32 km från hotellet och Kastrup flygplats i Köpenhamn ligger 55km bort.

Våra rum:
Enkelrum
Tvåbäddsrum
Dubbelrum Economy - Detta rum har en säng som är 140cm bred
Dubbelrum Deluxe - Detta rum har två enkelsängar samt en bäddsoffa i separat rum.
Alla rum har gratis badprodukter samt ett eget badrum med dusch och hårtork. De har parkettgolv, en sittgrupp med platt-TV, en garderob, ett värdeskåp och utsikt över staden eller trädgården.
Studio - har en platt-TV. Pentryt har ugn, mikrovågsugn och brödrost, och det finns ett eget badrum med hårtork och gratis badprodukter. Place Lund tillhandahåller sängkläder, handdukar och tvättservice.

Konferens:
På andra våningen i det nybyggda 9-våningars huset på Margaretavägen har vi skapat en koferensavdelning. Vi har 3 mötesrum, där ett går att dela av till 2 mindre med en total kapacitet av 150 personer på konferensplanet. Alla rum är inredda med användarvänlig, modern teknik som är anpassad för både fysiska möten samt hybridmöten. Den ljusa och rymliga loungen möjliggör mingel och nätverkande med en frukostfralla eller en snitt under AW:n. På Place lund håller du din konferens smidigt, i modern miljö, med den senaste tekniken och självklart fri Wi-Fi genom hela din vistelse.

Kontakta oss för bokningar:
info@placelund.se
046 33 36 00

Margaretavägen 7
222 40
Lund
Tel: +46 (0)46 33 36 00

Öppettider

Handelsföreningen Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.