Lund City

Ostabengtson

Ostabengtson – En kulinarisk institution sedan 1951. Vår historia är en resa genom smaker, traditioner och passion som sträcker sig över sju årtionden. Grundad 1951 av Inga och Thure Bengtson, är vi stolta över att vara ett äkta familjeägt företag som har rotat sig i Lund och dess omgivningar. 🧀

Vårt stenugnsbageri har länge varit känt för att leverera nybakat bröd som är en hyllning till hantverket och traditionen. Varje bröd är en kärlekshandling gentemot de ekologiska ingredienser vi använder och den omsorg vi lägger ner i varje deg. Vår ostdisk är ett skattkammare för ostälskare, där vi noggrant kuraterar en rad ostar som omfattar hela smakpaletten. Från mild och krämig till komplex och nötig – vi har något för alla smakpreferenser. Ostabengtson är mer än bara en butik; det är en levande berättelse om passion, kvalitet och tradition. Kom och utforska vår värld av delikatesser, där vi välkomnar dig att vara en del av vår kulinariska historia.

Stora Gråbrödersgatan 4
222 22
Lund
Tel: 046-2114041

Öppettider

Måndag till Fredag 09:30
- 18:00
Lördag 08:00
- 16:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.