Lund City

Optiker Branning

VEM ÄR OPTIKER BRANNING? Optiker Branning är en innovativ butik som startades 1970 av Dick Branning. År 2002 tog Helena Branning över butiken och driver den nu vidare i samma anda. Med fokus på den senaste forskningen för ögonhälsovård satsar vi både på den bästa tekniska och medicinska utrustningen, samt att ständigt utveckla personalens kompetens. Likaså satsar butiken på att ständigt vara ”first in fashion” genom att handplocka bågarna på de stora mässorna världen över. Härmed sagt: vi är en optikerbutik som ingen annan

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi älskar att på bästa sätt hjälpa våra kunder med synrelaterade frågor. Detta gör vi genom god kompetens, personlig service och trygghet. Vi arbetar uteslutande med hög kvalitet och erbjuder ett spännande utbud av glasögon, solglasögon och kontaktlinser – men även medicinska produkter som ögondroppar och kosttillskott. Vi sätter stor vikt på ögonhälsovård genom att arbeta tillsammans med ögonläkare. För att ro detta i land har vi Lunds bästa medarbetare. Välkommen till oss på optiker Branning!

Lilla Fiskaregatan 6
222 22
Lund
Tel: 046-133230

Öppettider

Måndag till Fredag 09:00
- 18:00
Lördag 10:00
- 15:00
studentrabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.