Lund City

NEWHOUSE

Newhouse Lund fyllde 20år i stan hösten 2022. Hos Newhouse hittar du fantastiska plagg som varar säsong efter säsong. Våra plagg är lätta att bära och stilmässigt tidlösa, vilket gör dem till en perfekt investering för din garderob. Vi är särskilt stolta över vårt sortiment av klassiska plagg, som ullkappan, chinosen, vita skjortan och tweedkavajen. Dessa ikoniska plagg är basen för en fantastisk garderob och kan kombineras på många olika sätt för olika tillfällen. Besök oss på Newhouse i Lund och upptäck vår fantastiska kollektion av tidlösa plagg som passar varje tillfälle.

Newhouse är ett svenskt modevarumärke som drivs i tredje generation i Borås. Företagets historia går tillbaka till 1940-talet, när textilindustrin var på sin topp och symaskinerna i fabrikerna i Borås gick varma. Än idag drivs verksamheten i en av dessa historiska lokaler, där vi har kontor och egen sömnadsateljé.

I sömnadsateljén samarbetar sömmerska, mönsterkonstruktör och designer för att skapa mönster och passform för en stor del av plaggen. Newhouse kollektioner skapas i en anda av traditionellt skrädderi och ur idén om en klassisk garderob för alla tillfällen. Plaggen är lättburna och håller stilmässigt säsong efter säsong.

Lilla Fiskaregatan 11
222 22 Lund
Tel: 046-158450

Öppettider

Måndag till Fredag 10:00
- 18:00
Lördag 11:00
- 15:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.