Lund City

Lundabryggeriets Ölkällare

HYGGE HOS OSS! En restaurang i Lund med fokus på äkta skånsk öl från Lundabryggeriet. Vi är mötesplatsen för alla öl älskare som vill äta gott och dricka lokal öl, i en humlig och kulinarisk atmosfär du bara får vara. Vi anordnar ölprovningar, pubrunda, livemusik och quizkvällar. I november 2023 slår Lundabryggeriets Ölkällare i Lund upp dörrarna för en andra gång, med en ny ägare och nya tag samt en uppdaterad mat och dryckmeny. Vi värdesätter kvalitet, lokala råvaror och traditioner, och kommer att göra allt och lite till för att återupphålla kvalitét och bära upp namnet med stolthet.

LUNCH
Äntligen har stans GOASTE lunch kommit hit! Vi erbjuder varierande och väldigt goda rätter, en veckans kött vs veckans fisk varje vecka till ett pris av 119 kr. Vi har också lunchklassiker tillgängliga för 139 kr. Salladsbuffé, bröd och kaffe ingår såklart! SOMMARPAUS - åter igen i augusti.

MAT
Vi serverar goda, smakrika och varierade svenska klassiska rätter med en skandinavisk touch. Välj din egna 2 rätters/ 3 rätters meny för endast 299/399 kr bland särskilt utvalda rätter.

HUNDAR…
…är så välkomna!

AFTERWORK
Vi är garanterat LUNDS BÄSTA ÖLBAR med ett ölsortiment från himlen. Vi erbjuder ett stort utbud av olika sorters öl med ett ständigt “gäst” sortiment. I våra kranar hittar du alltid en lager och en IPA medan de resterande fyra kranarna roterar med passande sorter. Resterande har vi IPA/ALE, suröl, mörk öl, veteöl och massa fler. Vi har även coctails, mocktails och ett fantastiskt snapsutbud. Kom och prova!

ÖLPROVNING
Boka in en minnesvärd upplevelse tillägnad denna tusentals år gamla gyllene dryck! Under kvällen introduceras du till ett spektra av olika öl, från det ljusaste till det mörkaste. Du kommer få lära dig en massa nytt, hur de bryggts, ölets historik, och kunskap om hur man lämpligast kombinerar öl med mat. Upplevelsen tar ca 90 min, där provning av fem olika ölsorter från Lundabryggeriet ingår. Du måste vara minst 18 år. OBS! Minst 4 pers. Bokningsförfrågan sker genom formuläret på vår hemsida under rubriken "ÖLPROVNING".

EVENEMANG
Hos oss har du aldrig tråkigt. Vi arrangerar 2 quiz kvällar i månaden, med frågesport om allt mellan himmel och jord, Musik, Geografi, Sport, Nyheter, Film, TV och annan onödig kunskap för alla åldrar. Samla ihop dina vänner, tävla och vinn! Vi har också pubrunda, livemusik och massa mer tillgängligt.

PRESENTKORT
... finns att köpa på plats för valfritt belopp. Ölprovning? Romantisk middag för två?

BRA ATT VETA
- Boka gärna bord vid quiz kvällarna för garanterad plats, vi har tyvärr rätten att neka gäster vid fullbokning.
- Boka gärna bord under högtider, fredagar och lördagar då vi har ganska fullsatt.
- Kom med ett glatt humör!

Bredgatan 25
222 21
Lund
Tel: 046-644 00

Öppettider

Måndag 15:00 -
23:00
Tisdag 15:00
- 23:00
Onsdag 15:00
- 23:00
Torsdag 15:00
- 23:00
Fredag 15:00
- 00:00
Lördag 15:00
- 00:00
Söndag 15:00
- 23:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.