Lund City

Indiska

Med en historia som går 120 år tillbaka i tiden är Indiska ett av Sveriges äldsta livsstilsvarumärken. Hos oss hittar du ett unikt utbud av mode, inredning och accessoarer där inspirationen är en blandning av influenser från världens alla hörn och den typiskt skandinaviska stilen. Varmt Välkommen!

Med värme och kärlek skapar våra designers tidlösa produkter med en unik design. Vi är kända för våra unika mönster, men det många kanske inte vet är att flertalet är målade för hand av våra printdesigners. I vårt inredningssortiment värnar vi om hantverket, där våra möbler är handgjorda och vi använder oss ofta av den traditionella tekniken ‘blocktryck’ på våra hemtextilier. Låt oss inspirera dig till vad du kan komplettera din garderob med för att få fram din stil och som låter din personlighet lysa igenom. Hos oss hittar du alltid plagg med bra passform och kvalitet.

Stora Södergatan 4
222 23 Lund
Tel: 073-944 68 61

Öppettider

Måndag till Fredag 10:00
- 18:00
Lördag 10:00
- 16:00
Söndag 12:00
- 16:00
studentrabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.