Lund City

Holmgrens & Co

Kvalité, bra service och ett otroligt varierande sortiment är vårt signum. Vi tror på god mat från riktigt bra råvaror. Skåne med omnejd är ett välfyllt skafferi och vi försöker att så långt det är möjligt använda oss av lokala råvaror. Vi har ett stort utbud av vilt under viltsäsongen och hos oss hittar du bland annat hjort, älg, rådjur och ren. Vi har även vildand och fasan. Vi har ett otroligt stort sortiment kött- och charkprodukter. Hos oss hittar du kött- och charkuterivaror du inte hittar någon annanstans! Vi är väldigt stolta över vår egenproducerade korv, pastejer och pateér. Vi lägger också stor vikt vid att bevara många klassiker i vårt sortiment och säljer ett stort antal färdigrätter i butiken, bland annat Boeuf Bourguignon, kokt kalv med dillkött, kålpudding, pepparrotskött, äggakaka och pannbiff.

I säsong lagar vi även gåsmenyer, påsklamm och klassiska rätter till julbordet. Vi erbjuder ett brett utbud av menyer och bufféer som du förbeställer hos oss och vi åtar oss mycket gärna cateringuppdrag.

Du hittar oss i Lunds Saluhall där Holmgrens har varit ett självklart inslag sedan saluhallen öppnade 1909. Företaget grundades 1898 och Nils Holmgren och hans hustru som först drev sin verksamhet på Tomegatan i Lund. 1900 utökades försäljningen med en rejäl vagn på Stortorget, som då var Lunds salutorg.

Varmt välkommen till oss i Lunds Saluhall!

Mårtenstorget 1
223 51
Lund
Tel: 046-2111544

Öppettider

Måndag till Fredag 10:00
- 18:00
Lördag 10:00
- 15:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.