Lund City

Glasögonmagasinet

Glasögonmagasinet är en privatägd kedja med 21 butiker fördelat mellan Malmö i syd och Luleå i norr. Vi har funnits i Lund i över 30 år. Ni hittar oss på Lilla tvärgatan 7, samma gata som franska bokhandeln. Vi jobbar med grundliga och professionella undersökningar utfärdade av legitimerade optiker, vi sätter Ert ögas hälsa i första hand.

Välkommen till Glasögonmagasinet i Lund!
Välkommen till den lilla butiken med stort urval av glasögonbågar och glas! Hos oss hittar du de senaste trenderna från bland annat Ray-Ban, Vasuma, David Beckham, EoE, Prada och många andra välkända varumärken.

I Lund jobbar optikerna, Joakim och Sofia, som hjälper dig med grundliga och professionella synundersökningar, för glasögon och kontaktlinser för alla behov som du kan behöva.

Vi arbetar också med ögonhälsoundersökningar och Enchromas, glasögon för de med nedsatt färgseende.

Tidbokning kan göras i butiken, här på vår hemsida eller via telefon. Oss når du på: 046-139998.

I butiken kan du alltid få hjälp av Lena, Gino och Iza med val av bågar, val av lämpligaste glas, justeringar, och reparationer. Våra aktuella kampanjer hittar du här på hemsidan eller på vår Facebook sida. Utöver våra kampanjer har vi alltid 50% rabatt på det billigare paret vid köp av två eller fler par glasögon!

Du hittar oss på Lilla Tvärgatan 7. Här har vi huserat i över 30 år!

Lilla Tvärgatan 7
223 53
Lund
Tel: 046-139998

Öppettider

Måndag till Fredag 09:30
- 18:00
Lördag 09:30
- 14:00
studentrabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.