Lund City

Galleri cozmo

cozmo – galleri och (k)OnTour. Öppettider: vid vernissage och finissage + efter överenskommelse! Galleriet visar samtidskonst i en rad olika uttryck och tekniker.

Sedan 2020 har galleri cozmo visat konst med en bred blanding av uttryck och tekniker. Allt från fotografi, skulptur, textila objekt till keramik och måleri.

Du hittar oss i ett av rummen hos Gunilla Svensson arkitektkontor. En av idéerna kring galleriet är att verka i en miljö man traditionellt inte förknippar med gallerivärlden.
Galleriet har öppet under vernissage- och finissagehelger; torsdag – lördag och på förfrågan. Tveka inte att ta kontakt för att boka en visning enskilt eller om ni är en mindre grupp. Öppettider kommuniceras ut via instagram och Facebook.

Konstnärssamtal arrangeras vid varje utställnings slut. Detta hittar du också info om på instagram (cozmo_galleri) och Facebook (cozmo). Välkommen!

Karl XII gatan 8 b
222 21
Lund
Tel: 073-974 96 99

Öppettider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.