Lund City

Crafoord Auktioner

Vi håller onlineauktioner, temaauktioner för exempelvis böcker samt kvalitetsauktioner i det gamla Tullhuset vid Clemenstorget i hjärtat av Lund. Hos oss möter du handplockade experter med höga ambitioner vad gäller kvalitet, service och tillgänglighet. Med bred kunskap, lång erfarenhet och gott renommé säkerställer vi att du som säljare uppnår optimal prisbild. Crafoord Auktioner består av tre auktionshus – i Lund, Stockholm och Malmö.

EN ENGAGERAD SKARA! Många av våra värderingsmän har mer än trettio års erfarenhet av att värdera hem, och är förordnade av Sveriges Handelskamrar. Vi arbetar på uppdrag av advokater, banker, jurister, begravningsbyråer och privatpersoner. Välkommen till något av våra kontor vardagar kl. 13-17 och lördagar kl. 11-14 för kostnadsfri värdering och rådgivning inför försäljning, eller ring för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

ONLINEAUKTIONER Våra onlineauktioner pågår kontinuerligt på auktionsplattformen Auctionet, och engagerar såväl privatpersoner som handlare runt om i världen. Auctionet är Europas ledande och största marknadsplats för konst och antikviteter, med över 50 auktionshus från Barcelona till Sundsvall. Vi har de bästa förutsättningar att koppla samman dina försäljningsobjekt med köpare i hela världen.

SPECIALAUKTIONER Specialauktioner har blivit något av vårt signum, och vi har lång erfarenhet av att sälja samlingar inom en lång rad områden med mycket goda resultat. Tveka inte att höra av dig om du har en samling du funderar på att sälja. Våra värderingsmän i Lund och Stockholm har en bred kompetens men också personliga specialområden inom många olika avdelningar. Kontakta oss gärna för en diskussion!

BOKAUKTIONER Vi är mycket stolta över de bokauktioner vi genomför månadsvis under hela året, och kvalitetsauktion för böcker vår och höst i Lund. Bokauktionerna är en 30-årig tradition som lockar en stor internationell publik. Kontakta vår värderingsman för böcker, handskrifter, dokument, kartor och foto, Torgny Schunnesson, om du har något du funderar på att sälja. Torgny nås via mail@crafoordauktioner.se.

HEMVÄRDERING Hemvärdering är vi specialister på och innebär att vi kommer hem till dig och värderar dina föremål inför en av yttring av ett dödsbo eller försäljning av ett helt hem inför en flytt. Det går utmärkt att boka värdering via videolänk. Vi har också med hjälp av betrodd tredje part möjlighet att arrangera röjning och flyttstädning.

AUCTIONET i siffror:
- 65 anslutna auktionshus i Sverige, Finland, Tyskland, Spanien och Storbritannien
- Över 700.000 registrerade kunder
- Köpare från 180 länder
- Över 1,2 miljoner unika besökare varje månad
- Över 2 miljoner sålda föremål
- Över 500.000 bud varje månad

Clemenstorget 7
222 21
Lund
Tel: 046-211 18 70

Öppettider

Måndag till Fredag 13:00
- 17:00
Lördag 11:00
- 14:00
Handelsföreningen Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.