Lund City

Arken bokhandel

Pocket, presenter, souvenirer & smycken: Bokhandeln Arken bredvid domkyrkan har kristen litteratur som sin specialitet, men här hittar du också Willow Tree statyetter, pocketklassiker, böcker om Lund och Skåne, vykort och souvenirer från ditt besök i Lund och ikoner och smycken från den grekiska silversmeden Iconotechniki.

Granne med domkyrkan ligger Bokhandeln Arken – en klassisk bokhandel med vilsam inredning. Vår specialitet är kristna böcker, men du hittar också "vanliga" pocketböcker, bilderböcker för barn och böcker om Lund och Skåne i våra hyllor. Och eftersom vi är en riktig bokhandel kan du också beställa böcker från alla förlag hos oss. Inom en vecka brukar vi få hem det mesta från de svenska förlagen.

Utöver boksortimentet hittar du också souvenirer knutna till Lund och domkyrkan hos oss. Domkyrkans 900 år i Lund uppmärksammas på olika vis. Konstnären Susan Lordi skapar de unika WillowTree-statyetterna, som sedan gjuts i kompositmaterial och handmålas. Vi har ett brett utbud av statyetter för olika tillfällen: födelsedagar, nytt barn, dop, konfirmation, bröllop, student, examen, doktorspromotion mm. Hos oss hittar du också gratulationskort och ett brett urval av ikoner och halskors.

Kyrkogatan 2 B
222 22
Lund
Tel: 046-33 38 88

Öppettider

Måndag till Fredag 10:00
- 18:00
Lördag 11:00
- 15:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.