Lund City

Vintermirakel med Teater Carpa

En föreställning om vänskap och om man verkligen kan vara tre bästa kompisar?

När Julia hittar en magisk kompass som leder till en juvel tror hon att ett
roligt och spännande äventyr väntar med bästa vännen Stina. Men när det visar sig att Stina träffat en ny kompis, Hugo, måste Julia göra allt i sin makt för att bli av med honom. Följ med de två ovännerna i jakten om den snötäckta skatten. Kommer de hitta den glittrande kistan eller finner dem kanske något ännu bättre? Sann vänskap?

Teater Carpa presenterar en vintrig, spännande och hjärtvärmande promenadteater där du kliver rakt in i vintersagans värld. Vintermirakel är en interaktiv upplevelse där publiken får följa med på ett äventyr tillsammans med skådespelarna, och uppleva teatermagin på ett nära och personligt sätt.

Föreställningen varar i ungefär 45 minuter, och är anpassad för barn i åldrarna 6–11 år (årskurs 1–5). Men alla åldrar är varmt välkomna!

Klä er varmt, ta på vinterkängorna och gör er redo för vinterglädje – tillsammans dyker vi in i detta underbara vintermirakel!

Biljettpris: Vuxen, pensionär och student 170 kr, Kulturens medlemmar 150 kr och barn och unga 0–18 år 95 kr. Endast 50 platser!

Entré till museet ingår i biljettpriset!

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till programstart. Entré till museet ingår i biljetten!

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Kulturen i Lund
  • Kulturen i Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.