Lund City

Vårkonsert med LTH-kören och Capella Lundensis

Det här vill ni inte Missa! Välkomna till vårens mest efterlängtade konsert där LTH-kören och Cappella Lundensis framför Missa Popularis och annat kul.

Missa Popularis komponerades av Mårten Jansson år 2015, för kör och stråkorkester. Mässans fem satser är inspirerade av svensk folkmusik och inkluderar en polska, schottis, gånglåt och bakmes. Vi ser fram emot att framföra denna fantastiska musik för er!

Konserten är ungefär 1h 15 min lång med paus i mitten.
Pris: Ordinarie 150 kr, student 100 kr. Barn under 12 år går in gratis.

Om LTH-kören
LTH-kören är en blandad studentkör, mest kännetecknad av sin stora variation på repertoaren där varje termin innebär utmaningar i form av nya sånger från många olika genrer. På senare tid har kören haft konsertteman som Fest, Toner från alla världens hörn och Filmmusik.

Om Cappella Lundensis
Cappella Lundensis är en kammarorkester med bas i Lund som hela tiden söker nya utmaningar och verkar i vitt skilda musikaliska sammanhang — från symfoni till storbandsjazz, från requiem till wienervals. Kärnan och tyngdpunkten ligger i kammarmusiken.

I samarbete med Sensus.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Universitetshusets aula
  • LTH-kören
  • Pris: 100 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.