Lund City

True Music Project med Reuben Sallmander och Tania Naranjo

True Music Project är ett spännande musikaliskt möte mellan den etablerade konsertpianisten, sångerskan och kompositören Tania Naranjo och skådespelaren, sångaren och textförfattaren Reuben Sallmander.Tillsammans skapar den mångfacetterade duon innerlig musik med poetiska texter på svenska, engelska, spanska och hebreiska.

Tania och Reuben beskriver True Music Project som, precis som namnet antyder, ett ärligt musikprojekt där det latinamerikanska och judiska blandas med klassiska toner, kryddat med pop- och rockinfluenser, i en lekfull dans. Tidigare i år har duon gett ut låtarna “Sin gilla gång”, “The Dewdrop” och ”På min balkong”.

Den 27 januari 2023 släppte de sin första album, inspelad i anrika musikstudion Atlantis med Micke Herrström bakom spakarna. Albumet innehåller tio låtar, alla med olika identiteter. “På min balkong” handlar om just om ursprung, själfulla “Sval ligger vågen” är vackert vemodig, “The Shadow” för tankarna till ett rökigt danspalats en sen natt på Havanna. Gemensamt för skivans alster är att de alla förmedlar känslor som livet för med sig – glädje och sorg, och allt som ryms däremellan.

Deras nya album har skapat uppmärksamhet och media intresse.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.