Lund City

tick, tick…BOOM!

tick, tick… BOOM! är en hyllning till musikteatern och drömmen om Broadway. En rockmusikal om unga bohemiska konstnärer med stora drömmar och lite pengar.

Det är 1990-tal. Nästan ingen har mobiltelefon, internet är knappt uppfunnet och aids-epidemin härjar. Jon är en ung musiker och kompositör med en dröm om att skriva en helt ny sorts musikal, relevant för samtiden. Han kämpar med skrivandet och hankar sig fram med extrajobb på en snabbmatsrestaurang.

Ingen vill sätta upp hans musikal och 30-årsdagen närmar sig med stormsteg. Klockan tickar… En efter en ger hans konstnärsvänner upp sina drömmar och tar ”vanliga” jobb. Hur mycket tid har man?

Föreställningen syntolkas

Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning.

Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Visit Lund AB på 046-13 14 15.

Hela föreställningen kommer att syntolkas.

Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Biljetter:

Köp biljetter på ticketmaster.se.

Du kan också ringa till Visit Lund på 046-13 14 15 och köpa biljetter över telefon. Ordinarie öppettider på telefon är mån, ons och fre kl 11-14. Under sommaren gäller andra öppettider.

Under höstsäsongen kan du också köpa biljetter i biljettkassan på Lunds stadsteater. För öppettider se visitlund.se.

Datum, Tider, Plats

Onsdag 13 november 2024, kl 19:00

Om 122 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Riksteatern Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.