Lund City

Thomas Petersson – Bara Skojar

Succé för Thomas Petersson Bara Skojar!

En av Sveriges skönaste komiker är äntligen ute på solo-turné med sin nya stand up-show Bara Skojar som hyllats Sverige runt under två säsonger och som nu förlängs med ytterligare en säsong!

Han tog sig till en rafflande gruppfinal i Filip & Fredrik’s Alla mot Alla våren 2023! Men framför allt har Thomas förgyllt många farser och revyer med sin humor och komiska ådra. Och det var som stand-up-komiker han slog igenom, i tv-serien ”Släng dig i brunnen” på 90-talet och vi har också sett Thomas medverka i både Diggiloo och flertalet olika farser på Krusenstiernska teatern i Kalmar.

Thomas Petersson har sedan hans senaste turné 2016 iakttagit omvärlden och samlat på sig nya skämt och bjuder på en kväll fylld av skratt och galna historier. Med hög igenkänningsfaktor och skämtsam bredd och inblickar i samtiden tar vi oss igenom livet – från pandemier till postkodsmiljonärer och Bara skojar!

Det kanske inte blir så mycket feel-good-råd eller smöriga livsfilosofier, snarare mer om allt det där andra. Hur man kan misslyckas i relationer, reta sig på medmänniskor, ställa till det för sig själv och hamna i dålig dager. Så som det är för de flesta. När man väluppfostrat inte tar mer än att det räcker till andra, väntar tålmodigt på sin tur, ställer sig sist i kön, försöker vara alla till lags och i rädsla för att verka pretentiösa svarar lite snabbare och lite ogenomtänktare än man borde och därmed belönas med… Just det – världens lön. OTACK!

Det blir garanterat en fantastiskt underhållande kväll där det bjuds på en galen humor och massa skoj paketerat under 90 härliga minuter – det här är Thomas Petersson – Bara Skojar!

Biljetter:
Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415, ordinarie öppettider på telefon är måndag, onsdag och fredag kl 11-14.
Du kan också köpa biljetter i biljettkassan på Lunds Stadsteater. För öppettider se visitlund.se 

Datum, Tider, Plats

Fredag 11 oktober 2024, kl 19:00

Om 138 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • 2Entertain Sverige AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.