Lund City

The Tubs (UK) + support: Poetry

Pitchfork, Uncut och Mojo – alla stod de på rad för att få hylla The Tubs debutalbum ”Dead Meat”, som släpptes i januari 2023. Efter recensenthypen är det äntligen dags för den svenska publiken att få se The Tubs. I februari kommer det Londonbaserade, men walesiska, bandet till Sverige för första gången.

The Tubs bildades 2018 av Owen Williams och George Nicholls – de två primära låtskrivarna från den kritikerrosade popgruppen Joanna Gruesome. Resten av bandet består av medlemmar från Sniffany & The Nits och Ex-Vöid. Trots deras olika musikstilar så har de slagit ihop sina krafter och skapat ett eget och unikt sound som genomsyrar The Tubs. Bandet hittar sin inspiration från olika genrer och utvecklas ständigt, men man skulle kunna säga att nyckelorden för ”the Tubullar Sound” kommer från bland annat Antipodean pop, samtidens postpunk och bandet Cleaners from Venus jangle pop.

POETRY

Oljud och stök – POETRY är fyra brokiga vänner som gör musik mot Malmös kulisser.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Mejeriet
  • Mejeriet
  • Pris: 245 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.