Lund City

Kulturnatten: Teaterworkshop med Teater Lukkan

Välkommen till teaterworkshop med Teater LUKKAN! I två olika workshops har ni möjlighet att prova på teaterlekar, testa roliga kostymer och få chansen att stå på en teaterscen inför familj och vänner. Alla är välkomna, oavsett om du har spelat teater i flera år eller bara vill prova på! De två passen är fristående från varandra men du är väldigt välkommen att vara med på båda två!

Plats: Stenkrossen, Lund
Ålder: 12-18

Workshop 1: klockan12.00-14.00
Vi testar på ett par olika teaterlekar och improvisationsövningar! Upplägget liknar en vanlig teaterlektion hos oss och anpassas efter deltagarna.

Workshop 2: klockan 14.30-18.30
Tillsammans skapar vi något att visa upp för en mindre publik i slutet av passet! Upplägget inkluderar även karaktärsövning, teaterteknik och lekar.

Vi bjuder på fika kl. 14.00 för alla som deltar i något eller båda av passen.

Ingen föranmälan krävs! Men om du redan nu vet att du är intresserad får du gärna skicka in en intresseanmälan. Detta underlättar för vår planering av dagen!

Preliminär intresseanmälan: https://forms.gle/BhwQfezRahrAmymb8

Teater Lukkan är en ideell teaterförening som bedriver fritidskurser för barn och unga mellan 6-19 år.
Vi vill att deltagarna ska kunna utveckla självförtroende, samarbete och skaparglädje samtidigt som vi leker och lär oss med hjälp av teatern. Teater Lukkan är en del av paraplyorganisationen Aktiv Ungdom.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Stenkrossen
  • Stenkrossen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

De senaste nyheterna, artiklarna och evenemangen skickas till din inkorg rätt ner i fickan.
© 2023
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.