Lund City

STOR

Våren 2023 gjorde STOR en imponerande återkomst med albumet ”Över broarna” – en uppföljare till kritikerhyllade ”Under broarna”. Det nya albumet säger han är sitt sista inom hiphop-genren och det är med det i ryggen som han ger sig ut på turné 2024.

I kontrast till hans tidigare platta har STORs fjärde album, ”Över broarna” ett ljusare tema där lyssnaren får ta del av hans väg mot att komma mer i kontakt med sin styrka, kärlek och inre kraft. Ett efterlängtat besök till sin mormor i södra Chile förvandlades till en sju månader lång vistelse till följd av pandemin. Med denna ofrivilliga paus och vad som där och då liknande all världens tid till hands, vände han tankarna inåt. STOR ställde frågor om sig själv och det liv han levt – något som la sig till grund för de nya låtarna.

För att fira albumsläppet beger sig STOR ut på turné våren 2024. “Över broarna” är ett album som inte får missas live och markerar en ny era i STORs musikaliska karriär. Låt er följa med på denna hoppfulla och tankeväckande resa genom ljudlandskapet hos en av Sveriges mest älskade artister.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Mejeriet
  • Mejeriet
  • Pris: 295 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.