Lund City

Stand up TXT

Stand up TXT kommer att bjuda på allt från kåserande prosa till haikus och absurd prosalyrik. Texter som förhoppningsvis kan locka fram så väl skratt som eftertanke.

Uppläsande författare:

Birk Andersson bjuder på humoristiska haiku-dikter om dejting, kalhyggen, politik och nudister. Skrattgaranti utlovas!
Erik Skogh har gett ut två absurdistiska kortprosasamlingar ”Vaken” och ”En död dobermannpinscher” och ger smakprov ur dessa.
Helena Fehrman läser ur sina djurdikter. Du kommer att få användbara råd om hur du bäst bemöter ett ostron, hur du snackar med en haj och inte minst hur du undviker björnkonflikter.
Henrik Johansson är en sann estradör med en särskild slags stand up-poetisk klang och stil som specialitet. Han läser dikter om livet och röven.
Maria Samuelsson framför kortprosa och poesi med en ton av absurdism. Man kan vänta sig filosofer, mandelbiskvier och drömmar som slår rot.
Mikael Pettersson läser ur sin humorbok “Och jorden är oskyldigt blå”, vars excentriska huvudperson förändrar världsbilden totalt då han upptäcker den helt okända och sensationella orsaken till klimatkrisen.

Datum, Tider, Plats

Lördag 21 september 2024, kl 19:00

Om 69 dagar
Visa fler tider...
  • Café Ariman
  • Medborgarskolan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.