Lund City

Sommarlund: Ingen rövare finns i skogen

Ta med barnen på en musikteater full av äventyr och fantasi, baserad på Astrid Lindgrens novell ”Ingen rövare finns i skogen”.

Publiken får möta Peter, ynglingen med stort hjärta, som kastas in i en spännande historia med rövare, pärlhalsband och svärd. När Mimmi, dockan i dockskåpet – som plötsligt börjar leva och prata, blir utmanad av Fiolito, rövarhövdingen, ja, då finns ingen annan råd än att försvara sig. Och Mimmi förstås. Fast hon visar sig vara fullt kapabel att ta hand om sig själv. Och hur är det nu; sker allting på riktigt – eller i Peters huvud. Kanske spelar det ingen roll, för sagan finns ju där ändå.

Föreställningen växlar mellan fantasi och verklighet, innehåller hjältedåd och spänning, spelas med en stor portion humor och nyskriven musik.

Manus (adaption och bearbetning)/regi – Johan Briggert Musik – Kim Nkoubou
Medverkande: Mimmi – Ida Breimo Peter – Jim Änglykke Fiolito – Daniel Sorange Musiker – Hilda Dahlberg Musiker – Tomas Norberg

I samarbete med Folkets Hus Lund och Folkets hus och parker.

Föreställningen syntolkas.

Datum, Tider, Plats

Fredag 19 juli 2024, kl 14:00

Om 3 dagar
Visa fler tider...
  • Vita scenen
  • Visit Lund/ Lunds kommun

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.