Lund City

Run for your lives

Upplev zombieapoklypsen på riktigt i Lund.

Utan förvarning var vi tvungna att evakuera det trygga lägret. Det blev fullständig panik bland alla civila. Ordern var: Ta er till uppsamlingsplatsen. Där är ni säkra, vi har rensat vägen. Det var vad ledaren för National guard lovade. Antar att det var vad de trodde då. Uppsamlingsplatsen var ett blodbad. Inte många klarade sig.

Det ultimata skräckloppet

Upplev detta unika skräcklopp med filmatiskt känsla. Hundratals zombies tillsammans med rekvisita och effekter skapar en verklig zombieapokalyps. Kämpa för dina tre livband och ta dig till slutmålet. En “survival”-medalj är din om du har minst ett av dina liv kvar, annars får du nöja dig med “infected”-medaljen. Oavsett resultat har du ett minne för livet kvar.

Barnloppet

Starttid 17:00-18:00. Löpande starter under den timmen. Loppet är lite kortare med rekommenderad ålder 8-13 år och läskigt. Barn under 12 år skall springa med vuxen. Vuxna som vill springa med sina barn behöver lösa egen barnloppsbiljett om ni inte redan har en vuxenbiljett. Start enligt karta (kommer under våren) där även registreringen är. Biljetter och startpaket med t.ex. nummerlapp kan hämtas ut tidigare på dagen vid starten. Mer info, köpevillkor och regler finns på www.runforyourlives.se

Ordinarie biljettpris 395 kr

Vuxenloppet

Starttid 18:00-19:00. Start i Lund se karta under våren. Lund city är lamslaget av ett okänt virus och satt i karantän. Odöda härjar på gator och torg. Din enda chans till överlevnad är att ta dig från “evacuation zone” till “safe zone” i centrala Lund. Ett gatlopp genom en apokalyptiskvärld, full av hinder och zombies.

Målet är att undvika att zombies tar alla dina tre liv, fastsatta i ett bälte runt midjan. Det är inte den bästa tiden som räknas, endast smartaste väg och smidigaste manöver. Kanske offra vännen för en stunds respit.

Din skräckfyllda resa kommer ta dig igenom en mängd scener inspirerad t.ex. av serien The Walking Dead och hinder. Allt kryddat med hungriga zombies och specialeffekter. Välkommen till det mest skrämmande löparloppet i världen!

För senaste informationen & regler se hemsidan: www.runforyourlives.se

Run for your lives hinder-löparlopp ca 5-6 km Löpsträcka: I och runt centrum Lund (bansträckning kommer i vår)

Ordinarie biljettpris 695 kr

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Lund
  • Batalj Event AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.