Lund City

Quizonsdag med Kristoffer Jonzon

Mejeriets omåttligt populära Quiz med Kristoffer Jonzon återvänder för en ny säsong! Vi byter dag, men behåller samma höga kvalitet. Quizmaster Jonzon levererar frågor om allt mellan himmel och jord – högt som lågt, från höger till vänster, fram och tillbaka, upp och ner. Man vet aldrig vad man har att vänta från ett Kristoffer Jonzon quiz! Och det är väl spänningen i det som får en att vilja komma tillbaka igen och igen. Så samla ihop ett lag, skumma internets alla hörn och gör er redo för Mejeriets Quizonsdagar!

Visste du att Mejeriets restaurang är öppen under våra quizkvällar? Ni kan beställa mat och dryck direkt till ert lags bord! Perfekt för en AW, rolig kompiskväll eller varför inte en lite annorlunda datenight?

Gör såhär: Samla ihop ett lag (max 6pers/lag) och köp era biljetter (köp gärna ihop för att underlätta placering). Är ni fler än 6 personer går det bra, vi delar upp er på plats och vi hittar passande bord till er på plats när ni kommer! Vi öppnar redan 17.00 så kom förbi och käka en god middag (meny läggs upp på hemsidan inför evenemanget), ni tävlar direkt från ert bord. All mat och dryck beställs på plats!

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Mejeriet
  • Mejeriet
  • Pris: 4 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.