Lund City

Projekt: Mind Kontroll

Hemligstämplad höstunderhållning som får tankarna att snurra!

Anthony Charles Heads, Mentalist & Paranormal Illusionist är tillbaka med en ny briljant och utmanande show på svenska – “Projekt: Mind Kontroll”. Underhållningsnivån ligger på max i scenshowen när Anthony Charles Heads förvränger och vrider era sinnen för att försöka uppnå det som CIA fann omöjligt. Kan han kontrollera allmänheten? Kan han ta påverka hela publiken? Kommer hans psykologiska knep fungera på just dig?

Illusionisten bakom förra årets slutsålda Sverigeturné “Anden i Glaset” är tillbaka med en ny förbryllande show som egentligen borde hemligstämplas. Under 90 omtumlande minuter avslöjar och återskapar Anthony äkta hemliga CIA projekt i en show som tog hela 3 år att skapa.

En tankeväckande show fylld med äkta avslöjanden och otroliga live demonstrationer, det här är en show som det kommer att pratas om i flera år efteråt. Anthony blandar psykologisk manipulation, illusioner, berättelse och skådespeleri för att skapa en show olik alla andra.

Och vad kan publiken förvänta sig?

– Förbered er på att bli underhållna, förvånade, chockade, fascinerade och att få era sinnen att explodera! Jag vill inte förstöra överraskningen men jag kommer att göra saker som aldrig tidigare setts på en livescen – någonstans i hela världen, säger Anthony.

Showen är på svenska och är ej lämplig för barn under 11år.

Datum, Tider, Plats

Fredag 3 november 2023, kl 19:00

Om 36 dagar
Visa fler tider...
  • Stenkrossen
  • Pris: 350 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

De senaste nyheterna, artiklarna och evenemangen skickas till din inkorg rätt ner i fickan.
© 2023
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.