Lund City

Pippin

Hänförande konster, våghalsiga äventyr och hisnande magi. Följ med oss in i cirkustältet där våra artister ledda av de tre cirkusdirektörerna berättar sagan om Pippin. En prins som försöker hitta meningen med livet men gång på gång misslyckas. Krig, erotik, politik… inget verkar passa den unga prinsen som blir alltmer uppgiven. Men artisterna driver på och cirkusdirektörerna blir allt mer angelägna. Det drar ihop sig till det stora sluttricket.

Musikalen Pippin är en fartfylld och humoristisk berättelse om sökandet efter livets kickar. Uppbyggd som en show inuti showen får vi följa artisterna som gestaltar berättelsen om prins Pippin och deras resa mot den stora finalen. På vägen bjuds vi på häftiga sångnummer, vild teater och imponerande dans.

Kom och se Lunds dans- och musikalgymnasiums avgångselever skina i en musikal fylld av magiska tricks. Men också en varm mänsklighet och kanske det mest mänskliga av allt – drömmen om ett liv som är extraordinärt.

Regi och manusbearbetning: Anna-Karoline C Conlon
Producent och konstnärlig ledare: Martin Palmqvist
Musikalisk ledning och sånginstudering: Maria Apell
Koreografi: Jennifer Larsson och Linda Nihlén

Spelas på Lunds Stadsteater:
tis 19/3 kl 19.00 
ons 20/3 kl.19.00
to 21/3 kl.19.00
fr 22/3 kl.19.00

Biljetter säljs via Julius Biljettservice.
Vuxna parkett: 295:-

Vuxna balkong: 245:-
Ungdom upp till 19 år och f.d LDMGelever: 150:-

Följ elevernas arbete med produktionen och @ldmg.pippin på TikTok eller på Instagram 

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Lunds dans- och musikalgymnasium

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.