Lund City

”PetrINA” – Petrina Solange & Ina Lundström!

De är gränslöst roliga var för sig men i vår blir det dubbelt upp när Petrina Solange och Ina Lundström slår sina smutsiga påsar ihop! Tillsammans åker de mångfaldigt prisade komikerna land och rike runt med sin nya standupshow “PetrINA” för att sprida hissnande rövarhistorier och knivskarpa spaningar.

Det utlovas magisk stämning och ett jävla tempo rakt ner i kaninhålet.

“PetrINA” är showen för dig som gillar opassande asgarv och snortajta skämt. Det är så långt från hög moral och uppbyggliga sanningar om samtiden du kan tänka dig – och du kommer att älska det!

Så kom och dyk ner i smutsen tillsammans med Petrina och Ina! De delar självfallet systerligt på kvällen och kör 40 minuter gränslös standup vardera.

– Jag har gigat mycket ensam tidigare, det har sin charm men det är så mycket roligare att dela turnéupplevelsen med någon annan, att det sen är en rolig polare och bra komiker gör det hela perfekt, säger Petrina.

– Jag ser verkligen fram emot att få stå i kulisserna och höra publiken dåna när Petrina kör. Hon är en sån jävla rockstjärna! Och jag har ganska mycket hävdelsebehov så jag misstänker att jag kommer vara bättre än någonsin i ett försök att mäta mig, avslöjar Ina.

Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

www.inaochpetrina.se

Biljetter:

Biljetter släpps 1/12 kl 10. Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa Visit Lund på 046-131415 måndag, onsdag och fredag kl 11-14.

Du kan också köpa biljetter över disk i biljettkassan på Lunds stadsteater. För öppettider se visitlund.se

Datum, Tider, Plats

Lördag 28 september 2024, kl 19:00

Om 107 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • CS Nöje

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.