Vi använder cookies (kakor) för att hjälpa dig att navigera effektivt och utföra vissa funktioner. Du hittar detaljerad information om alla cookies under respektive samtyckeskategori nedan.
De cookies som är kategoriserade som ”Nödvändiga” lagras i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att möjliggöra de grundläggande funktionerna på webbplatsen....
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Pasta på svenska
Bianca från Reko Deli, vår pastakursintruktör och sommelier lär dig att skapa pasta med nordiska råvaror. I denna kurs arbetar vi med svenska kulturspannmål som ger pastan en stor smakkaraktär och lagar pastasåser med smakrika lokala råvaror. Vi avslutar kursen med en gemensam middag på det vi har lagat. Till middagen dricker vi lokalproducerade öl, som vi smakar och matchar till de olika rätterna.
Under kvällen finns såklart möjlighet att ställa frågor till Bianca kring pasta specifikt men kring övrig matlagning, smak, ekologisk hållbarhet och annat som kan inspirera dig vidare i din egen matlagning.
Kurs inklusive middag samt vin till maten, recept och goodiebag 1250kr/pers.