Lund City

Oslipat med Emma Knyckare, Johanna Hurtig Wagrell, m.fl.

Oslipat är tillbaka med ännu en lite för kul kväll! Denna föreställning innehåller:

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Emma är en mångsysslare som oavsett om det är radio, podd eller standup lyckas leverera sina roligheter med en avslappnad stil som gör det hela ännu roligare. Hörs i succépodden Flashback Forever.

Johanna Hurtig Wagrell är känd för sin smarta, tänkvärda och bitvis hårda humor. Men med en befriande grundkänsla av att inte ta livet på för stort allvar. Johanna har bl.a. hörts i Tankesmedjan i P3 och setts i Parlamentet i TV4. Även Johanna programleder succén Vad blir det för mord.

Filip Andersson är en väldigt skicklig komiker som har tätt mellan skratten. Han skämt är oerhört välskrivna och han levererar sina absurditeter med en vinnande charm.

Tomas Högblom är både mycket annorlunda och extremt jordnära på samma gång. Han är komikernas komiker, som även vinner publikens hjärta.

Fler komiker tillkommer…

Insläpp 18.00. Köpt biljett garanterar inte sittplats – kom i god tid.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Mejeriet
  • Mejeriet
  • Pris: 150 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.