Lund City

NIKLAS FRÅN GÖTEBORG

”Niklas från Göteborg” – Hisingens roligaste!

Efter publikrusningen på Lisebergsteatern under våren med 34 (!) utsålda föreställningar så känns det oerhört kul att kranskommunerna och Stockholm får ta del av ”Niklas från Göteborg”

– Det har ju kommit så oförtjänt mycket folk på föreställningarna i vår och folk har varit så snälla och glada så jag ser grymt mycket fram emot få komma ut ur stan men ändå hålla mig i närheten och sova hemma, nästan hela tiden.

-Även att få komma tillbaka till Lisebergsteatern i höst är ju fantastiskt och en dröm som går i uppfyllelse, säger Niklas Andersson.

När Niklas Andersson satte upp standupföreställningen “Medelmåttan från Hisingen” på Draken i Göteborg var tanken att köra en kväll, men det blev förlängning, på förlängning, på förlängning. Sammanlagt gjorde han över 60 föreställningar av den kritikerhyllade showen och till slut hade fler än 35 000 personer runt om i landet sett Niklas standup. Nu, drygt fem år efter den oväntade succén, får publiken återigen chansen att se Hisingens roligaste när han s sin nya standupshow “Niklas från Göteborg”.

“Medelmåttan från Hisingen” var en nostalgisk tillbakablick på en del av Göteborg där allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det coolaste som gick att dricka i kaffeväg var café au lait. ”Niklas från Göteborg”, som hade premiär på Lisebergsteatern i våras, är dels en fristående fortsättning på Niklas berättelse, dels något helt nytt.

”Niklas från Göteborg” hade premiär på Lisebergsteatern 2 februari 2024

Åldersgräns: ingen åldersgräns, men rekommenderas från 16 år

Biljetter:
Köp biljetter på ticketmaster.se eller genom att ringa till Visit Lund på 046-131415 på måndagar, onsdagar eller fredagar kl 11-14.
Du kan också köpa biljetter i biljettkassan på Lunds Stadsteater. För öppettider se visitlund.se
 

Datum, Tider, Plats

Lördag 23 november 2024, kl 19:30

Om 187 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • CS Nöje

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.