Lund City

Nationaldagsfirande med fri entré

Lunds kommuns officiella nationaldagsfirande hålls i Kulturens park. Fri entré till museet hela dagen! Alla utställningar och historiska hus är öppna som vanligt. Kulturens café i friluftsmuseet har öppet kl 11.00–16.30.

Program för dagen

Kl 14.00 inleder vi firandet med högtidstal av Lina Eklund, biträdande universitetslektor i naturgeografi och ekosystemvetenskap vid Lunds universitet, körsång av Malmö Limelight Chorus och flagghissning.

Kl 14.30-15.00 blir det konsert med Nanna Carling Swingband. Med inspiration från ikoner som Duke Ellington, Billie Holiday och Sidney Bechet levererar Nanna stilfullt och passionerat jazzens musiktraditioner till såväl nya fans som redan inbitna entusiaster.

Fri entré till Kulturen kl 10-20. Passa gärna på att se någon av alla våra utställningar och de kulturhistoriska husen i friluftsmuseet.

Kulturens café i friluftsmuseet har öppet kl 11.00–16.30. Du är också välkommen att ta med dig picknick och slå dig ner i parken. Tänk bara på att plocka undan efter dig och slänga skräpet i en soptunna.

Datum, Tider, Plats

Torsdag 6 juni 2024, kl 10:00

Om 11 dagar
Visa fler tider...
  • Kulturen i Lund
  • Kulturen i Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.