Lund City

Mitt i livet

Ett varmt relationsdrama.

Under en omvälvande natt möter vi ett par i kris. Sofie och Micke har varit gifta i tio år, har en dotter som är åtta, ett hus med åtta rum, fast dom inte behöver det. Hon älskar honom inte längre.

Till en början gör han allt för att byta samtalsämne, hon räknar upp alla sina besvikelser, alla livets vägval där hon kunde ha valt annorlunda. När Sofie till slut berättar att hon träffat någon annan som tycker om att prata med henne om allt, se utställningar, läsa böcker, gå långa promenader så brister det för Micke.

I spillrorna av deras relation börjar ett nytt samtal där dom så småningom börjar förstå varandra.

Medverkande: Frida Hallgren och Henrik Norlén

Föreställningen syntolkas

Om du önskar syntolkning av denna föreställning är det viktigt att du väljer rätt pristyp; ta en av de som heter Syntolkning.

Om du vill ha hjälp med att boka kan du kontakta Visit Lund AB på 046-13 14 15.

Hela föreställningen kommer att syntolkas.

Syntolken och de som önskar syntolkning träffas på föreställningsdagen kl 18:15 i foajén. Där kommer man att få sina hörlurar av syntolken. Hörlurarna funkar var som helst i salongen. De kommer även att gå in och få en introduktion av föreställningen i salongen innan den börjar.

Biljetter:

Köp biljetter på ticketmaster.se.

Du kan också ringa till Visit Lund på 046-13 14 15 och köpa biljetter över telefon. Ordinarie öppettider på telefon är mån, ons och fre kl 11-14. Under sommaren gäller andra öppettider.

Under höstsäsongen kan du också köpa biljetter i biljettkassan på Lunds stadsteater. För öppettider se visitlund.se.

Datum, Tider, Plats

Söndag 3 november 2024, kl 19:00

Om 112 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Stadsteater
  • Riksteatern Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.