Lund City

Matmilen Lund

Häng med på Matmilen! En rolig och god matrunda som tar dig till 6 av stadens restauranger under samma dag. På varje ställe får du sitta ned och testa en liten rätt.

HUR GÅR DET TILL?

Du köper en biljett och efter det får du mer info på posten och även ett klippkort som du kommer behöva visa upp. Nu börjar det roliga och goda äventyret. 6 krogar deltar och du får på varje ställe testa en liten rätt, ett smakprov som förmedlar just den restaurangens meny. Din mat har du redan betalat för och du bestämmer själv om du vill köpa till dryck. Varje krog har speciellt framtagna förslag på passande dryck. Du väljer själv i vilken ordning du besöker de medverkande restaurangerna förutom den första som vi anvisar.​ Allt löper på väldigt smidigt och enkelt, din uppgift blir att njuta och upptäcka eller återupptäcka krogar i din stad.

Vad kostar det?

399 kr / person och då ingår mat på alla restauranger.

Vilken mat serveras?

Varje restaurang har förberett ett smakprov av det bästa från sin meny.

Ingår dryck?

Nej, men du kan köpa till på varje ställe. Restaurangen kan även rekommendera dryck till maten som serveras.

När är Matmilen Lund?

Den 9 september 2023. Det finns 3 olika starttider 12:00, 12:30 och 13:00. Du väljer själv när du vill köra igång och i vilken ordning du vill besöka restaurangerna i samband med biljettköpet.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...
  • Lund
  • RP EATING AB
  • Pris: 399 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.