Lund City

Lund Choral Festival: Tenebrae

Lund Choral Festival välkomnar internationella körgiganter!

Brittiska Tenebrae har ett CV att imponeras av. De har bland annat sjungit på några av världens mest välrenommerade scener och festivaler, nominerats till en Grammy och medverkat i soundtracket till blockbusterfilmen Avatar: The Way of Water (2022). 2018 fick vi senast njuta av deras sång på körfestivalen, nu kommer kören tillbaka till Lund för ett kärt och efterlängtat återseende!

Tenebrae har varit verksamma i mer än 20 år. Under ledning av Nigel Short har de gjort sig ett internationellt namn med sina tolkningar av vokalmusik från renässans till nutid och samarbeten med Storbritanniens ledande orkestrar. På Lund Choral Festival går kören tillbaka till sina rötter i Joby Talbots Path of Miracles (2005). Med nya fräscha ögon och idéer återvänder Tenebrae till musiken som på många sätt definierat deras karriär. I verkets fyra satser får vi följa med på en musikalisk pilgrimsresa.

Biljetter går att köpa via Visit Lund eller online på www.ticketmaster.se.  Eventuellt återstående biljetter säljs även i entrén fr.o.m. 1 timme före konsert.

Om du vill ha hjälp med ditt biljettköp kan du kontakta Visit Lund.

Visit Lund
Telefon: 046-13 14 15
Ordinarie öppettider på telefon är måndag, onsdag och fredag kl 11-14.
Under perioden 24 juni-16 aug är öppettiderna på telefon: måndag, onsdag och fredag kl 10-12.
E-post:
info@visitlund.se
Chatten nås via
www.visitlund.se

Datum, Tider, Plats

Söndag 20 oktober 2024, kl 19:00

Om 98 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds Allhelgonakyrka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.