Lund City

Lund Choral Festival: Mozarts Requiem

Lund får finbesök från Tyskland när ett av våra absoluta favoritkörverk står på programmet! Dirigenten Daniel Zimmermann tar med sig kören Michaeliskantorei Kaltenkirchen till Lund för att framföra Mozarts älskade Requiem.

Michaeliskantorei är en blandad kör med 60 sångare. De uppträder regelbundet vid gudstjänster och konserter i hemorten Kaltenkirchen, beläget i hjärtat av Schleswig-Holstein, där kyrkan Michaeliskirche är ett kulturellt centrum för hela regionen. Förutom många stora oratoriekonserter hemma så åker kören gärna på omfattande konsertresor med orkester och solister. Kören har tidigare varit på turné i Bayern och Österrike, inklusive Salzburgs domkyrka, samt Italien med ett framträdande i San Marco i Venedig. Nu är det Lunds Domkyrkas tur att få besök och med sig har kören ensemblen Kammersinfonie Hamburg.

Biljetter går att köpa via Visit Lund eller online på www.ticketmaster.se.  Eventuellt återstående biljetter säljs även i entrén fr.o.m. 1 timme före konsert.

Om du vill ha hjälp med ditt biljettköp kan du kontakta Visit Lund.

Visit Lund
Telefon: 046-13 14 15
Ordinarie öppettider på telefon är måndag, onsdag och fredag kl 11-14.
Under perioden 24 juni-16 aug är öppettiderna på telefon: måndag, onsdag och fredag kl 10-12.
E-post: 
info@visitlund.se
Chatten nås via 
www.visitlund.se

Datum, Tider, Plats

Lördag 19 oktober 2024, kl 19:00

Om 95 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds domkyrka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.